Laga mat i en krigszon..


Nu ser köket ut som en krater, och hantverkarna är här titt som tätt, men än vet vi inget om vad som kommer att ersättas eller vad vi kan välja mellan, hur mycket vi måste göra själva osv. Så tröttsamt. Har vi tur ska köket bara torka i 2 v. har vi otur i 5v.. Har vi ens ett kök till jul? När det har torkat måste ju golvet fixas, väggarna, skåp monteras, kakel sättas, tapeter, lister och gud vet allt. Och vem ska göra vad??

Så underbart det är att laga mat i allt det här. Radonet ligger som en dimma i luften (?). Fy fan hoppas det går fort. Nu sitter vi i vardagsrummet och äter, fint med kladdiga sulliga ungar.

Idag ska vi hem till Anna i smedjebacken på mamma-lunch. Det blir trevligt, och se deras nya hus och träffa dom andra bebisarna! Igår var vi på föräldraträff på BVC och vägde och mätte, Mollans viktkurva har vänt och pekar neråt. Inte bra, visst har hon ätit sämre, men inte så dåligt. Hon kanske har blivit mer aktiv? När Gustav var lika gammal som Mollan vägde han 1½ kg mer. Det syns på korten när han var liten oxå, en liten buddah!

Molly




Nästa helg ska jag, Gustav, Jenny och Isaac åka till Stocholm och hälsa på Sara Theo och Greta. Det ska bli så roligt å få komma i väg nånstans nån gång. Var några år sedan jag var i huvudstaden, har ju mest varit Göteborg förr. Hoppas bara inte det är överfullt på tågen pga. höstlovet. Fast vi kan väl sitta i gången, tar väl inte så långt tid till Stockholm, 2-3h kanske? Ska ialfalll bli skoj. Och lite bebis semseter, Mollan får stanna hemma med pappsen.  Kanske inte så populärt från hennes sida just nu. Hon är väldigt mammig, och rätt så gnällig och dryg.

Den lördagen vi är i Sthlm fyller Gustav 3, så vi firar hans födelsedag den här helgen i stället. Han vet ju ändå inte när han fyller år.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0